OVER TARTE CHARLOT

JAN
Jan is een bakkerszoon van de gekende artisanale bakkerij De Knock uit Oostkamp. Hij is opgegroeid tussen de broden en de confituurtaartjes. Al van kinds af aan kuiste hij de bakplaten en voorzag hij de klaaskoeken van zwierige armen en beentjes.

CHARLOT
Ook bij Charlot zit het bakken in de genen. Haar pépé was bakker van opleiding en bakte elk weekend met veel liefde reuzegrote appeltaarten en rozijnenbroden voor de hele familie.


Jan + Charlot = Tarte Charlot

Wanneer we elkaar enkele jaren geleden leerden kennen ontdekten we dat we samen een passie delen voor taart, gebak en andere zoetigheden. Samen besloten we om iets met die passie te doen en volgden we een opleiding tot (banket-)bakker via avondonderwijs (CVO Gent). Sindsdien vliegen er elke week taartjes, koekjes en zoete broodjes uit ons oventje. Ondertussen volgde Charlot ook stage bij de gerenommeerde patissier Joost Arijs. Na deze bijzonder leerrijke periode besloot ze les te geven in de Hotelschool Gent aan leergierige (banket-)bakkers in wording.


Contacteer ons
Charlot en Jan van Tarte Charlot

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste creaties.

Uw gegevens zullen enkel gebruikt worden bij het versturen van onze nieuwsbrief. Indien u meer informatie wenst hierover bekijken dan onze Algemene voorwaarden & privacy.